Isnin, 9 Mac 2015

PENJUAL DAN PEMBELI DUIT LAMA DI MELAKA

JM COLLECTIONS(MA0259634-P) & JM NUMISMATIC(MA-0180034-H)
Membeli dan Menjual Matawang Lama Straita Settlements, Malaya n British Borneo, North Borneo, Sarawak dan Malaysia.

WE OFFER GOOD PRICE FOR GOOD ITEM!! 


01- Pintu Masuk Heritage Gallery Dataran Pahlawan Megamall
 (Berdekatan dengan SURAU LELAKI di kawasan Heritage Gallery)
di hadapan pintu masuk Kelihatan bangunan Hatten Hotel dan Mahkota Hotel

02- Pemandangan papan tanda pintu masuk Heritage Gallery dan kelihatan kedai
  JM NUMISMATIC

03- Pastikan papan tanda JM NUMISMATIC

03a- Hadapan Kedai JM NUMISMATIC

05- Pintu Masuk kedai JM NUMISMATIC

06- Pastikan anda berurus niaga dengan saya MR JM @ Mr.Joy






130 ulasan:

  1. saya ade duit syiling lama mcm mana nak jual ye

    BalasPadam
  2. Saya ada duit 50 sen (security edge) tahun 1968.. Berminat wass up .. Berapa offer pun sy jual jea 0163095830

    BalasPadam
  3. Saya ade duit rm1 lama..gabenor aziz taha..wassap saya 0139939157

    BalasPadam
  4. saya ada rm2 lama tanda tangan aisyah wassap saya 0163108147

    BalasPadam
  5. Sy ada duit rm1 rm2 duit lama, pm kalau berminat.
    Email: efahawan@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. tolong hantarkan gambar pada uetcoins@gmail.com utk pertimbangan pembelian.

      TQ
      Zul
      012 7969785

      Padam
    2. Saya ada 50 lama no siri zc

      Padam
    3. Saya ada 50 lama no siri zc

      Padam
    4. Saya ada 10 50 duit lama berminat wassap saya 0173050193

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Sy ada duit rm1 rm2 duit lama, pm kalau berminat.
    Email: efahawan@gmail.com

    BalasPadam
  8. sy ada syiling arab lama.bleh contact sy 0146616468 bery

    BalasPadam
  9. Berapa harga duit rm1 tt aisyah?

    BalasPadam
  10. Berapa harga duit rm1 tt aisyah?

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Saya nk tnya note 1000 Berlin tahun 1910 ada harga ke

    BalasPadam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  15. Karliena Ninie · Smk puchong perdana
    SAYA MEMPUNYAI DUIT KERTAS RM 1 , DUIT SYILING RM 1 (1990 ) , DUIT SYILING 10 SEN (1968) 10 SEN (1981) 10 SEN (1978) 10 SEN (1982) 10 SEN (1967) DUIT SYILING 50 SEN (1965) ,DUIT SYILING 10 SEN KERAJAAN BRUNEI (1990) SULTAN HASSAN AL BOLKIAH .JIKA BERMINAT SILA PM SAYA SECEPAT MUNGKIN ( 0173611837) Karliena Ninie EMAIL : karlienaninie@yahoo.com _harga boleh dirunding_

    BalasPadam
  16. saya ada shiling 50sen tahun 67-68 . kalau serious boleh call or whatsaap me 0136997664.

    BalasPadam
  17. boleh whatsapp saya 0143563096

    BalasPadam
  18. rm5 sign aisyah no siri AK3268728 . rm1 lama sign tun ismail bin mohammed ali 1keping . rm1 lama sign tan sri dato'jaffar hussein 6keping . rm5 rm2 lama tan sri dato' ahmad mohd. don . rm1 lama tan sri dato abdul aziz bin taha 2keping . syiling malaysia 5,10,20,50sen dan 1ringgit emas/besar .

    BalasPadam
    Balasan
    1. tolong hantarkan gambar pada uetcoins@gmail.com utk pertimbangan pembelian.

      TQ
      Zul
      012 7969785

      Padam
  19. saya ada syiling 5 cents state of north borneo tahun 1927 dan 1 cent malaya and british borneo 1961. saya nak jual kalau ada yg berminat dan dengan harga yang ok. boleh call or wassap dinombor 0142069039.

    BalasPadam
  20. Sye ade syiling 1 CENT COMMISSIONERS OF CURRENCY MALAYA 1939
    BERMINAT 01117578741

    BalasPadam
  21. sya ada syiling lame 50$..tahun 1967,1968.0.berminat boleh contant..012-2294247

    BalasPadam
  22. sya ada syiling lame 50$..tahun 1967,1968.0.berminat boleh contant..012-2294247

    BalasPadam
  23. Saya duit syiling Malaya lama tahun 1939 Dan 1940. Whatapp saya jika berminat 0149321865

    BalasPadam
  24. 2016-1903= 113 yr brapa boleh dapat

    BalasPadam
  25. 2016-1903= 113 yr brapa boleh dapat

    BalasPadam
  26. Sya ada rm 1 5 10 sign tun Ismail Mohamed Ali rm 1 sign Tan Sri Abdul Aziz Taha dan sign Tan Sri Jaffar Hussein dan syiling rm 1 1971

    BalasPadam
  27. Sy ada duit syiling amerika thn 1875 Dan duit lambang 13 negeri di Malaysia ada juga brg lain then 1938 berminat sila hubungi sy 0192902042

    BalasPadam
  28. Sy ada duit syiling amerika thn 1875 Dan duit lambang 13 negeri di Malaysia ada juga brg lain then 1938 berminat sila hubungi sy 0192902042

    BalasPadam
  29. Saya ada duit kertas lama RM2 sekitar tahun 90an untuk dijual. Berminat hubungi aau whatsapp saya di 0138506783.

    BalasPadam
  30. Hye...i ada duit rm1 lama...berapa value dia?boleh pm sye di no. 0179948135...

    BalasPadam
  31. saya adaduit lama seringit kertas dn lain2 berminay whtsp / call 01119215377

    BalasPadam
  32. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  33. sy ad bbrp duit kertas dan syiling lama.brmnt hbngi sy di 0127654748

    BalasPadam
  34. saya ada duit kertas rm 1 dan rm 2 lama.. saya juga ada duit syiling rm 1 tahun kemerdekaan.. kalau betul2 nak beli.. washap saya 0103910552

    BalasPadam
  35. saya ada duit kertas rm 1 dan rm 2 lama.. saya juga ada duit syiling rm 1 tahun kemerdekaan.. kalau betul2 nak beli.. washap saya 0103910552

    BalasPadam
  36. saya ada duit kertas RM2 lama siri 1,macam mana nak jual....call saya di talian 014-2667084 mr.lee

    BalasPadam
  37. saya ada duit kertas RM2 lama siri 1,macam mana nak jual....call saya di talian 014-2667084 mr.lee

    BalasPadam
  38. 0123474103..syiling Rm1 lama.Rm2 lama.Rm1 kertas aisyah.Syiling 50sen parit..call me amad

    BalasPadam
  39. Saya ada duit RM 1 yg di cetak ketika tan Sri Ismail hj Ali menjadi gabenor bank negara Malaysia. .no Siri E64.
    if berminat call Saya.
    011-2515-5110.

    BalasPadam
  40. Saya ada duit RM 1 yg di cetak ketika tan Sri Ismail hj Ali menjadi gabenor bank negara Malaysia. .no Siri E64.
    if berminat call Saya.
    011-2515-5110.

    BalasPadam
  41. Saya duit kertas RM2 tandatangan AISYAH utk dilego dgn segera...pm 0174750213

    BalasPadam
  42. Saya duit kertas RM2 tandatangan AISYAH utk dilego dgn segera...pm 0174750213

    BalasPadam
  43. saya ada duit rm 10 tahun Cetakan: 1996-1998
    Tandatangan Gabenor : Tan Sri Dato’ Ahmad Bin Mohd Don berminat hubungi saya, 01125587508

    BalasPadam
  44. Saye ade duit syiling 20 sent tahun 1988...siapa yg berminat boleh pm saye (0175186949)

    BalasPadam
  45. Sy memiliki duit 20 sen QE2 dan Kg6 tanpa mint mark, duit kertas Brunei tahun 1972, duit kertas RM1 Thomas De La Rue, duit syiling RM1 tahun 1993 untuk dijual...jika berminat sila pm 01129322411, jualan urgent.

    BalasPadam
  46. Saya ada duit kertas lama rm1 ...saya ingin tahu harga nya ...boleh whatsapp saya..0108925989

    BalasPadam
  47. Saya ada duit kertas lama rm1 ...saya ingin tahu harga nya ...boleh whatsapp saya..0108925989

    BalasPadam
  48. saya ada coin United States of Amerika Liberty 1799 yg nak d jual..condition masih bgs, gmbr dan tulisan masih jelas dan terang.Jika ada sapa2 bminat nak beli, whtsapp sya di 0198478771☺️Serious buyer only.

    BalasPadam
  49. salam...
    saya ada duit lama RM1, RM2, RM5 dan RM10
    macam mana nak jual? kalau nak tengok gambar pun boleh, nanti saya emailkan. ada siapa berminat sila hubungi saya di 0127980102, terima kasih.

    BalasPadam
  50. Hai, sy ada duit syiling 1/4 sen tahun 1916 (George V King Emperor of India) utk dijual

    Berminat: mohdzam16@gmail.com

    BalasPadam
  51. saya ada Rm1 Siri 6,
    1986-1995,
    Gabenr Jaafar Husin,
    Cetakan Thomas De LA Rue,
    Bermnat wassap 0142036806.tq

    BalasPadam
  52. saya ada RM2 Dan Rm5 lama,
    Rm2 - Tan Sri Ahmad Don
    RM5 - Tan Sri Aziz Taha
    saya juga ada syiling

    RM0.50 singapura 1967
    Dan bebera duit syiling negara Pain
    berminat? ble wassup segera 0178695434

    BalasPadam
  53. saya ada RM2 Dan Rm5 lama,
    Rm2 - Tan Sri Ahmad Don
    RM5 - Tan Sri Aziz Taha
    saya juga ada syiling

    RM0.50 singapura 1967
    Dan bebera duit syiling negara Pain
    berminat? ble wassup segera 0178695434

    BalasPadam
  54. saya ada RM2 Dan Rm5 lama,
    Rm2 - Tan Sri Ahmad Don
    RM5 - Tan Sri Aziz Taha
    saya juga ada syiling

    RM0.50 singapura 1967
    Dan bebera duit syiling negara Pain
    berminat? ble wassup segera 0178695434

    BalasPadam
  55. Saya ada duit rm100 tandatngan aisyah, jika berminat call 0166000152

    BalasPadam
  56. Saya ada duit rm100 tandatngan aisyah, jika berminat call 0166000152

    BalasPadam
  57. Sy ada duit syiling 1 cent malaya and british borneo thun 1962,klu sapa berminat kol 0125899579 shaiful..

    BalasPadam
  58. Saya ada simpan 1 keping duit siling 50sen quieen elizabeth.duit siling bertarikh 1955.ada berminat boleh kol saya 01129920100

    BalasPadam
  59. Saya ada simpan 1 keping duit siling 50sen quieen elizabeth.duit siling bertarikh 1955.ada berminat boleh kol saya 01129920100

    BalasPadam
  60. Saya ada 2 duit syiling 5 cent state of north borneo..
    Coin 1:year 1903
    Coin 2:year 1903

    Berminat sila call or whatsapp
    Ryan
    +601125214853

    BalasPadam
  61. saya mmpunyai 2 keping rm1 lama..
    jika cik beminat boleh call or watsup ni no ini..
    010 7061812

    BalasPadam
  62. saya mmpunyai 2 keping rm1 lama..
    jika cik beminat boleh call or watsup ni no ini..
    010 7061812

    BalasPadam
  63. sya ada duit rm 5 lama bukan kertas tpi syiling...spa yg brminat trus hubingi sye dngan kadar segera...0176353824...sye ingin mnjual nya...

    BalasPadam
  64. sya ada duit rm 5 lama bukan kertas tpi syiling...spa yg brminat trus hubingi sye dngan kadar segera...0176353824...sye ingin mnjual nya...

    BalasPadam
  65. Saya ade byk simpanan duit lama kondisi very fine(VF) dn berhasrat menjualnya, di sini saya nk tahu duit apa yg pihak anda mahukan call or whatsp 0123813457

    BalasPadam
  66. saya ade duit one pound dg.reg.f.d 1983 elizabeth ii.berhasrat menjualnya dn byk lg ade.yg brminat.cll.whatsp0197750058

    BalasPadam
  67. saya ada duit lama macam mana nak jual

    BalasPadam
  68. Saya ada duit lama 5 ringgit tandatangan gebenor aisyah . jika berminat pm ke number saya 0128418918

    BalasPadam
  69. Sye ad rm1,rm5,rm10 duit kertas lme.ws je kt num ny k.0173197542

    BalasPadam
  70. Sya ada duit 1m us lama .. berminat whtpp 01596086001

    BalasPadam
  71. Sya ada duit 1m us lama .. berminat whtpp 01596086001

    BalasPadam
  72. i have some old note and coin...
    more details call/wtsp - 0173444764

    BalasPadam
  73. saya ade duit lambang naga dari cina.. kalau berminat boley lah call or msj/ws ..0164932147

    BalasPadam
  74. saya ada duit seringgit lama brminat sila wassap 0135351009

    BalasPadam
  75. Saya ada duit lama jika berminat pm saya 0128418918

    BalasPadam
  76. Saya ada duit lama jika berminat pm saya 0128418918

    BalasPadam
  77. Sy duit syiling dan kertas lama untk di jual,pm
    0128577796

    BalasPadam
  78. Saya ingin jual kesemua 26 keping syiling lama dan sya boleh beri detail tentang jenis dan tahun syiling tu.sya minta 1 harga murah sahaja.0132648326

    BalasPadam
  79. Saya ingin jual kesemua 26 keping syiling lama dan sya boleh beri detail tentang jenis dan tahun syiling tu.sya minta 1 harga murah sahaja.0132648326

    BalasPadam
  80. saya ada 2 rm1 lama sign aisyah dengan duit syiling 10 sen lama queen elizaberth dan king george :wassap 0196941157

    BalasPadam
  81. Saya nk beli duit kertas 5 sen..hubungi 0127428572

    BalasPadam
  82. Saya nk beli duit kertas 5 sen..hubungi 0127428572

    BalasPadam
  83. saya ada suit lama nk dilepaskan ni
    .klau berminat whatsapp 0182637015

    BalasPadam
  84. saya ada duit syiling g.brroke 1 sen
    jikaberminat boleh email sya lyiawawa96@gmail.com
    thank you

    BalasPadam
  85. Saya ada duit syiling lama 5 sen thn 1928 state of north broneo,,siapa berminat cll 0136643472,,

    BalasPadam
  86. sy ada duit rm1 lama berminat chat sy 01138146062

    BalasPadam
  87. saya ada duit siling setenggah sen,1 sen,n yg lain2 lagi. berminat whatsapp 0111407170

    BalasPadam
  88. Saya ada duit syiling 5sen pads tahun 1967.Boleh bgtau harga yang dapat kalau nak jual.Nombor WhatsApp 0166134424. Duit syiling 1ringgit 1980 sekali nak dapat harga.....

    BalasPadam
  89. Saya 5 bijik duit 20 sen 1988 kalau berminat boleh wasap saya 01125521671..lagi senang saya datang kedai anda saya dari sungai udang melaka..

    BalasPadam
  90. Saya ade duit lama rm1,2,5,10 pelbagai tnda tgn contoh aishah,aziz dan lain2,jika berminat boleh whatsapp saya ,0163222065

    BalasPadam
  91. sesiapa ada duit lama untuk dijual sila whatsup sy..
    0102901936

    BalasPadam
  92. I have some old malaysian notes and coins,also some old english coins.Pls advise me what to do next.Pls contact me:017 6330073 Henry Wong.

    BalasPadam
  93. Duit syiling 1Sen semua tahun sye ade

    BalasPadam
  94. sy ada byk duit syiling lama berminat hubungi sy 01139188335 atau wassap sy 0199008876

    BalasPadam
  95. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  96. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  97. Duit RM 20 lama utk dilepaskan, berminat sila hubungi Nasrul - 017-6295029, harga kawan2, boleh runding 😀

    BalasPadam
  98. Duit RM 20 lama utk dilepaskan, berminat sila hubungi Nasrul - 017-6295029, harga kawan2, boleh runding 😀

    BalasPadam
  99. duit rm1 n rm2 lama. serta $1 singapore dollar utk djual . berminat pm me at 0128278783

    BalasPadam
  100. Saya ada rm1 aishah/rm2 tun ismail .call 0179625341

    BalasPadam
  101. Saya ada rm1 aishah/rm2 tun ismail .call 0179625341

    BalasPadam
  102. Saya ada duit syiling 1990 queen elizebath.sign aisyah.rm5.syiling malaysia 1967.1968 ada yang berminat tpon saya 0178362138

    BalasPadam
  103. Saya ada duit syiling $1 tahun 1981 dan 1992..kalau berminat boleh email tokfida93@gmail.com

    BalasPadam
  104. Saya ada duit RM5 tandatangan Aishah. Jika mahu membelinya sila WS no saya. 0163467679

    BalasPadam
  105. Saya ada duit kertas rm2 lama untuk dijual..kalo mnat bley wassap sy 0193402635

    BalasPadam
  106. Kepada yang berminat kumpul koleksi duit lama, ingin melepaskan kepada tuan baru. Wang kertas siri ke 6, sign Tan Sri Dato' Jaffar cetakan TDLR dengan silver thread. Prefix normal with running numbers. HA04XXX31-HA04XXX40 semua ada 10 keping, masih keras dan tidak berlipat. Berbau duit lama, boleh swap dengan karaoke amplifier. Pm saya dekat email onimusha3701@gmail.com untuk sebarang pertanyaan. Terima kasih

    BalasPadam
  107. saya ada duit kertas lama rm2..wasapp/call 0196348796

    BalasPadam
  108. hai .. selamat petang.saya ada duit singapore ten dollars..pm me if nak beli 0196905346

    BalasPadam
  109. saya mempunyai duit kertas lama untuk dijual. sila hubungi 014-3039753

    BalasPadam
  110. Sy ada duit malaya and british borneo 1 cent 1957. Duit kertas 1rnggit sain aishah.5 sen parlimen ada 7keping.5sen bunga raya 5keping.20sen parlimen 3 1988 dan 1976.keping.dan ada berapa keping 10sen bunga raya dan 20sen bunga raya.sapa yg berminat bole whatsup sy di 01137217355

    BalasPadam
  111. Saya ade byk koleksi duit lama sain aishah 50keping direct no siri kondensi Very Fine dan byk lagi dlm koleksi simpanan utk dijual hubungi 011 11830122

    BalasPadam
  112. JM cuma memerlukan stock duit kertas zaman STRAITS SETTLEMENTS (Negeri-Negeri Selat) tahun 1898-1919, kalau harga dan kualiti berpatutan baru cerita... segala urusan jual beli cuma di kedai Jm collections & Jm Numismatic, whatsapp, wechat, mms, sms tidak akan dilayan.

    BalasPadam
  113. Sye ade simpan koleksi lama mse ....british mnjajah malaysia...mse tu....thun 17.....18....mcm2 sye smpan...klu brmnat...brang lama...pm ..0168949074..segera

    BalasPadam
  114. Saya ada duit rm1 lama kalau berminat boleh hubung dan whtsapp ke 0105809074

    BalasPadam
  115. í αdє duít lαmα ѕчílíng $1 30 kєpíng.. dαn ѕчílíng 1$ gєσrgє ví 2.... kαlαu вєrmínαt wαtѕαp kє 0183815830

    BalasPadam
  116. saya ada duit lama rm1 ...duit syiling malaya british borneo 1sen..duit rm 1 saudi arabian..jika berminat sila whatsapp di 0169633369

    BalasPadam
  117. sy ada duit syiling 50sen1967,68,69(berparit)..ada 13kping smua dan sy jga ada syiling rm1 1971..klu berminat ,kmu ble hubungi sy d nmbor 0135465239..kta ble bincang..kta sma2 cri rezeki..

    BalasPadam
  118. saya macam ada duit lama dari nenek moyang kalau ada minat pm 01126898440

    BalasPadam
  119. Saya ada RM1 RM2 DAN RM5 AISHAH UNTUK DIJUAL....KALAU NAK BOLEH PM 0188713732

    BalasPadam
  120. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  121. Saya ada 2 syiling 20 sen tahun 1988 bolih pm/wassapno.0129204528

    BalasPadam